Retró számítógépes játék mintás telefontokok


Ezek a telefontokok egy retró számítógépes találkozóra készültek, ahol a versenyek díjazottjai kapják majd meg őket. Azért varrtam a fiúknak ezt a négyet cserébe, amiért ők reklámozták az oldalukon a weblapom linkjét. Igazi bartel üzlet :)   Aki szeretné megnézni, hogy miről is szól mindez, az megteheti az Árok party honlapján. (Egy kis segítség: a kezdőlap után a kérdőjelekre kattintva érhetőek el az információk.)

Márka születik


Szeretném elújságolni nektek, hogy tegnap végre kezembe vehettem a szövött, szatén cimkéket, amiket a textilből készült munkáimba szánok márkajelzésnek. Régóta vártam már és most nagyon örülök neki. Mit szóltok hozzá?

Névjegykártya


Nehézség: Idő:

A vállalkozásom szépen lassan kezd beindulni. A szemfülesek már észrevehették, hogy felkerült az egyéni vállalkozásom adószáma is az oldalra, vagyis mostantól lehet tőlem ezt-azt rendelni, mindenféle ötlettel megkeresni, és megbízni azok megvalósításával! A sok papírmunka mellett persze a reklámra is gondolnom kell, ezért éreztem szükségét, hogy legyen saját névjegykártyám is. Reklám nélkül nem megy semmi – szokták mondani – hát legyen! De hogyan is készült el? A cikkből megtudhatod.

Tovább olvasom.