Adventi naptárba ötletek 4.


Nehézség: Idő:

Régóta terveztem, hogy megcsinálom az adventi naptárba a többi kis ajándékot is, de sajnos csak most tudom közzétenni, ugyanis egy kis betegeskedés közbeszólt. Közben azért járt az agyam azon, hogy mit is lehetne, hogyan is lehetne. Közben kaptam egy zacskónyi fél diót és nemrég egy jó nagy doboznyi zseníliadrótot is…

A fenti képen láthatjátok, hogy baglyot, teknősöket és pólyásbabát készítettem a dióhéjak újrahasznosításával. Ezekhez még használtam akrilfestékeket, dekorgumit, mozgó szemeket, fagolyót, csipkeanyagot, ragasztópisztolyt.

A következő képen azokat láthatjátok, amiknek zseníliadrót az alapjuk: katica, pók, csiga. Használtam még hozzájuk zsenília pompomot, mozgó szemeket, fekete fotókartont, körmöcskével készült hurkolt zsinórt. (Körmöcske készítését itt nézheted meg.)

Az utolsó képen a Kippkopphoz és az egérkéhez már mindkettőt használtam: diót is és zseníliadrótot is. Ezen kívül kellett még hozzá akrilfesték, mozgó szemek, fagolyók.

Holnap megmutatom az adventi naptárat, amibe bekerülnek ezek az apró ajándékok is az ujjbábokkal és a mézeskalácsokkal együtt. :)

Ha bármelyik apróság elkészítésére kíváncsi vagy, írhatsz nekem ide a cikk alá hozzászólásban, vagy a kapcsolat menüponton keresztül e-mailt is.

Ha tetszik, csatlakozz a facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

További ötleteimet gyerekeknek itt találod.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!