Süni ujjbáb


Nehézség: Idő:

Az óvodásaimnak készült apróságokat mutatom meg ma nektek. Mivel a csoportom neve Süni csoport, így adott volt, hogy süni ujjbábok készüljenek. A gyerekek körében nagy sikert aratott. :)

Barna és testszínű maradék filc anyagaim, rózsaszín és barna gyöngyeim voltak, így a teste a barna filcből, a feje a testszínűből készült, az orrának jól jött ez a nagy rózsaszín gyöngy, míg a lábainak meg a barnák. A szemek is lehetnek gyöngyből, de mivel nem volt mind a 25 darab sünre 50 darab sötét színű belőle, így textilfilccel rajzoltam meg nekik. Szintén a mennyiség és az idő rövidsége miatt, a testeket varrógéppel varrtam össze, a fejet, orrot pedig ragasztópisztollyal erősítettem fel. A lábakhoz az egyik gyöngyöt felkötöztem egy barna hímzőfonalra, aztán felöltöttem a testre, végül a másik barna gyöngyöt is odaillesztettem. Természetesen az egészet kézzel is meg lehet varrni, nem nehéz, a gyerekek pedig örülnek neki. :)

Mellékelem a sablont is, mely letölthető úgy, hogy először simán rákattintotok, és miután nagyban megjelent, jobb egérgombot nyomtok rajta, majd a feljövő menüből kiválasztjátok a “Kép mentése más néven” pontot. Így lementhetitek a számítógépetekre, majd kinyomtathatjátok.

További ötleteimet gyerekeknek itt találod.

Ha tetszik, csatlakozz a facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!