Karácsonyi képeslapok


Nehézség: Idő:

Még van időtök elkészíteni saját készítésű képeslapjaitokat, amiket még el is tudtok postázni a rokonaitoknak, barátaitoknak, ismerőseiteknek. Cégek is készíthetnek üzleti partnereiknek egyedi üdvözlőlapot. Mutatok néhányat. Hivatalosabbat, újrahasznosítással megvalósíthatót és mókásat is most nektek. :)
Az első laphoz csak néhány maradék zöld, esetleg barnás árnyalatú gomb kell. Miután elhelyeztétek csak elég felragasztani egy szép papírra és kész is.



Ennél a megoldásnál újrahasznosítottam a ceruzahegyezék törmelékét. Ügyesen és óvatosan fel kell ragasztani kartonra. A végeredmény nagyon jól mutat.

Kis türelmet és egy éles szikét igényel ez a karácsonyfás üdvözlet. Aki bátor, nyugodtan belevághat! ;) A sablon letölthető: először simán rákattintotok, és miután nagyban megjelent, jobb egérgombot nyomtok rajta, majd a feljövő menüből kiválasztjátok a “Kép mentése más néven” pontot. Így lementhetitek a számítógépetekre.


Mókás, ha a vicces rajzot a címzettnek kell elővarázsolnia a lapra. :) A sablon letölthető: először simán rákattintotok, és miután nagyban megjelent, jobb egérgombot nyomtok rajta, majd a feljövő menüből kiválasztjátok a “Kép mentése más néven” pontot. Így lementhetitek a számítógépetekre.

További téli ötletekkel – köztük adventi, karácsonyi témákkal – itt ismerkedhetsz meg.

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!