Párnák


Annyi féle párnát varrtam az elmúlt időszakban, hogy gondoltam, bemutatom őket egy cikkben. Van közöttük rátétes, amire a figurát vagy a monogramot varrtam fel, van patchwork és van teljesen egyszerű, aminél az anyaga mintás, így teljesen megfelel díszpárnának, feldobja a helyiséget, ahova kerül, mégis könnyű az elkészítése. Sőt, akadnak még gyerekeknek készült, állatformára varrt darabok is.Nézzük hát őket szépen sorban!
Monogramos párnák:
Készült ülőpárna változatban, 50×50 cm-es méretben, hogy a földön ülni szerető munkatársak mindig megtalálják a sajátjukat:

És varrtam egy büszke nagymamának az unokái monogramjával 40×40 cm-es díszpárnákat…
…lányosakat:

…és fiúsakat:

Rávarrt mintával készült ez az 50x50cm-es díszpárna egy kamaszlány szülinapi meglepijeként, kedvenc hősével, akit én nem nagyon ismerek már, mert öreg vagyok ;)


És készült 40×40 cm-es méretben rávarrt és patchwork technika keverésével ülőpárna, hogy a szék ne nyomja apa kicsi popóját… :) Super Mario életgombája díszíti, amit ismerek, mert – mint már említettem – öreg vagyok. ;)

40×40 cm-es patchwork párna keresztanyámnak kedvenc színeivel. A középső részt az anyag mintázata adta, ezt használtam ki:

A két legegyszerűbb, amit csak körbe kell varrni, cipzárt tenni bele és kész is, mégis jól mutat…
…virágmintás:


…boros-címke mintás:

Az eddigiek mind IKEÁ-s párnabelsővel rendelkeznek, cipzárral záródnak.

Ezek pedig gyerekeknek – bagoly és süni alakú, vatelinnal kitömött darabok:

Lakásdekorációs ötleteket még itt találsz.

Varrni szeretnél, de nem tudod, hogyan és mit? Ehhez további ötleteket itt találsz.

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!