Pelenkázós táska


Nehézség: Idő:

Már nagyon régóta terveztem, hogy ebből a szoknyából pelenkázós táskát varrjak, mert amiket eddig varrtam egy kisgyerek mellett egyrészt kicsinek bizonyultak, másrészt nem lehetett átvetni a vállamon a pántot és így az épp totyogót kísérni nagyon nehézkes. Esténként hát nekiálltam végül szabni-varrni és megszületett a végeredmény. :)


Először kidíszítettem a szoknyát a szívekkel, gombokkal és lemértem, hogy az aljához mekkora anyagra van szükség. Ez utóbbit bevarrtam a szoknya aljába. Elkészítettem a bélést, a belső zsebeket (a külsők már rajta voltak a szoknyán). Sajnos, a belsejét nem tudom rendesen fotózni, mert sötétbarna, de van benne két tépőzáras zseb, egy a telefonnak, egy meg egy nagyobb, egyebeknek. Van a másik oldalon egy cipzáros, pakolós is és egy kulacstartós rész az oldalánál. Ezeket összeállítottam, majd a belső és a külső részt is egymáshoz varrtam. A táska teteje cipzárral záródik, ezt is beleerősítettem a helyére. A vállpántot nem tudtam egy anyagból kiszabni, mert nem volt elég hosszú sötétbarna anyagom, így 3 részből áll. A táska két oldalán egyforma barna farmeranyagból van, ahol a vállamra teszem ott pedig olyan anyagból, mint amiből az alja készült.

Miután befejeztem, varrtam még egy telefontokot is, hasonló színekkel, mintákkal és anyagokkal, mint, amiből a táskát. :)

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!