Befőzés


Nehézség: Idő:

El is felejtettem nektek mutatni, hogy a nyáron sokat dolgoztunk. Idén debütáltam a lekvárokkal.


Kaptam egy csomó sárgabarackot, amit végül megcsináltunk lekvárnak. Utána viszont annyira belejöttem, hogy őszi barackhoz is kedvet kaptam.

Az apróságok meg örömmel darabolták. Ami nagyon jól fejleszt és a puha húsú, érett gyümölcsökkel és a “babakéssel” a legjobb ezt elkezdeni. Miután megvoltak a lekvárok kellett hozzá címke is. Megrajzoltam a barackokat, ők pedig kiszínezték.


Örültem, hogy megcsináltuk, mert az őszit már cukor nélkül tettük el és a sárgabarackba is jóval kevesebb került, mint az “előírás”.
Később készült két üveg aszalt paradicsom, azt is “díszítettük”.

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

Hozzászólások lezárva.