Arok Party torta


Nehézség: Idő:

Már olvashattatok nálam pár éve erről a nyári retro számítógépes partiról. Idén 20. alkalommal rendezték meg, erre készítettem el ezt a tortát.






Életem első olyan két szintes tortája, amit két órát szállítanom is kellett, így a túlélésre is készült. Vannak gyermekbetegségei, tuti, hogy magas kakaótartalmú Lindt csokiból az életben nem próbálok semmiféle bevonatot készíteni, mert azért volt némi szentségelés emiatt készítés közben (még jó, hogy nem hallhatta senki). Megküzdöttem vele, de elkészült. Kicsit rusztikus, egész picit megviselve érkezett a helyszínre, de az enyém, vállalom. ;)
A tészta most normál piskóta tészta volt, a krém pedig narancslé és búzadara alap. Korábbi tortáimnál már írtam ilyen receptet. Kicsit mindig változtatok, most nem tudtam annyira feljegyezni, mivel szorított az idő és evett az ideg. :) De biztos találtok itt kedvetekre valót…
Ahonnan nagyon sok praktikát ellestem az a https://tortaiskola.hu/ . Belekukkanthattok bátran, hátha kedvet kaptok a tortagyártáshoz. Kitartás! Ha én ezt most összehoztam, pedig elég sok minden ellenem volt, nektek is sikerülni fog! ;) Jó alkotást mindenkinek!

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

Hozzászólások lezárva.