Garázsvásározás


Ma egy garázsvásárra voltam hivatalos. Szomszéd nénim (akiről már írtam és nagyon imádom) lánya garázsvásárt rendezett. Tudta, hogy sok régi holmim van, ami fent porosodik a padláson, sőt készítek is ezt-azt, így meghívott, hogy én is áruljak velük a garázsuk előtt az udvaron. Borúsnak és szomorkásnak indult a reggel, végül azonban egész nap derült ég, őszi vénasszonyok nyara volt. Ennek mindannyian nagyon örültünk. A hangulat meg fergeteges volt!!! Én nem is gondoltam eddig, hogy ez ilyen jó buli! Amerikában ez egy jól menő dolog, hogy az udvarukon kiárusítják, amit már nem használnak az emberek.

Pár száz, maximum pár ezer forintot adnak ugyan érte, de nem is ez a fontos. A lényeg az volt, hogy a padláson porosodó kacatok eltűnjenek, de ne a szemétbe, hanem olyan emberekhez, akik még használják, vagy örömöket lelik bennük. Jó lenne, ha ez a kezdeményezés Magyarországon is elterjedhetne, mivel egy nagyon jó közösségformáló tevékenység, és talán így kevesebb tárgy kerül idő előtt a szeméttelepekre! A magam részéről köszönöm Juhászné Kiss Magdinak és családjának az élményt! :)

Újrahasznosítással kapcsolatos bejegyzéseket itt találsz még.

Garázsvásárokról bővebben itt tájékozódhatsz.

Ha tetszik, csatlakozz a facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

4 hozzászólás a(z) “Garázsvásározás” bejegyzéshez

  1. Nagyon remek dolognak tartom ezt a garázsvásárt. Szeretném ha itt a mi falunkban is mag lehetne valósitani de ez csak álom. Mindig, mondom,hogy ami másnak kacat az lehethogy nekem érték. Üdv Mari

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!