Vásárlási információk


Jelenleg nem fogadhatok megrendeléseket. Mihelyt a probléma megoldódik, értesítem a vásárlókat. Minden érdeklődő megértését köszönöm!

Megrendelés, megbízás

Az oldal nem webáruházként üzemel. Amennyiben bármely termékem megtetszik, ezt a kapcsolat menüponton keresztül lehet jelezni felém. A megrendelő ír nekem egy e-mailt, amiben részletezi, hogy milyen termékre gondolt, milyen színben és mintával, én mihamarabb válaszolok. Olyat is kérhet, amit nem lát a galéria menüpont alatt, ha tudom, elkészítem. Néhány e-mailben megbeszéljük a részleteket, ha szükséges küldök látványtervet is. A végén egy e-mailben összefoglalom a rendelésről megbeszélteket, valamint leírom a pontos teljesítési határidőt és az árat is. Amikor ezt a megrendelő jóváhagyja és megírja a címét, ahova kézbesíthetem, akkortól számít a termék megrendeltnek, ekkor kezdem el elkészíteni. A megrendelésekre a 17/1999. (II. 5.) a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendeletben foglaltak érvényesek.

Elállás

A vásárlástól elállni csak az elkészítés megkezdése előtt lehet, mivel a termék a megrendelő kérésére, egyedileg készül. Ezt e-mailben, a zsorika@zsorika.hu címen lehet megtenni. A termék átvételétől számított nyolc munkanapon belüli elállásra nincs mód. A kormányrendelet szerint: “olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza”, a vásárló a fent említett jogát nem gyakorolhatja.

Szavatosság

A szavatosság érvényesítése csak a termékhez mellékelt használati útmutató betartása mellett, anyaghiba, gyártási hiba miatt lehetséges. Bármilyen panasszal az említett használati útmutatóban megadott elérhetőségek valamelyikén élhet a vásárló. A szavatossággal kapcsolatban további információk a www.nfh.hu oldalon találhatóak.

Fizetés

A termék ára előreutalással vagy postai utánvéten keresztül egyenlíthető ki. A postai költségek a vásárlót terhelik.

Szállítás

A termékeket postán keresztül szállítom a megrendelés során egyeztetett határidő szerint.