Barna kisvirágos táska


Nehézség: Idő:

Esküvőre vagyok hivatalos a hétvégén. Van egy egyszínű barna ruhám, amihez varrnom kellett egy hozzá illő táskát, mert az utóbbi időben nem nagyon varrtam vagy vásároltam ilyesmit. Elkészült. :) Ezt nem mindennapos használatra szántam, így csak tépőzárakkal záródik és külön pakolós részek sincsenek benne, ezért ezt nagyon könnyű volt kivitelezni.


Tovább olvasom.

Horgolt virágos, pakolós táska


Nehézség: Idő:

Tavaly már mutattam nektek egy táskát, ami bevásárlószatyorként funkcionál gazdájánál. Kolléganőmnek megtetszett, megkért varrjak neki egy hasonlót egy régi óriási farmerkabátból. Horgolt virágdíszítésben egyeztünk meg vele, ilyen lett a végeredmény. :) Én már irigylem tőle, így ha egyszer végre lesz időm, valami hasonlót készítek magamnak is…kb. már csak 10-15 év, és kész is lesz… ;)


Tovább olvasom.

Újra itt… újra farmertáskák


Régen nem hallottatok rólam. Nagyon dolgozom, ez a helyzet. Rengeteg mindent szeretnék mutatni nektek, de a nagy munka miatt kevés az idő a blogírásra. Ezen kívül van egy – egyelőre – titkos projektem is, amiről később láthattok majd több bejegyzést is, így érdemes lesz visszatérni. ;)
Ma megint megmutatom, milyen farmertáskákat készítettem rendelésre. Régi farmernadrágba, illetve farmerszoknyába “álmodtam” bele ezeket a formákat, majd megvarrtam őket. Az első képen egy válltáskát láthattok, ami barna színű farmernadrágból készült. A készítése menetét már korábbi bejegyzésemben lefényképeztem és leírtam. A második kép egy bevásárló szatyrot mutat be, ami egy nagy farmerszoknyából készült. Mindkettőn virág díszítés található, aminek a varrási folyamatát is megnézhettétek már.

Tovább olvasom.

Kezdetek


Hogyan is érlelődött meg bennem a gondolat, hogy saját weboldalt készítsek? Kellett hozzá egy balszerencse, kis szerencse, és némi elszakadás a munkahelyemtől, hogy kiélhessem végre magam egy olyan alkotásban, amit csak a saját kedvemre teszek.

Tovább olvasom.