Olvasói alkotás: adventi koszorú


Nehézség: Idő:

Pár napja, kedves olvasóm, Nagy Barbara lepett meg saját készítésű lakásdíszeivel, melyeket szeretne Veletek is megosztani. Ezek közül először az általa készített adventi koszorút mutatom be, hátha Ti is kedvet kaptok az elkészítéséhez az ünnepekre!



Szalma vagy hungarocell koszorúalapra felragaszthatjátok – például ragasztópisztollyal – az összegyűlt díszeket, amiket a karácsonyfára nem szoktatok feltenni, mert letört az akasztója, vagy csak nem illik a szentestére elképzelt dekorációba. Nálam is felhalmozódott jó pár felesleges, apró üveggömb, amit erre a célra tökéletesen fel tudnék használni! A gyertyák vagy mécsesek rögzítésére bármelyik virágkötő üzletben vagy hobbi boltban be tudtok szerezni tartókat, amiket csak egyszerűen bele kell szúrni a koszorúba. A végeredmény a felhasznált színektől függően bármelyik lakás hangulatát fel tudja dobni és meghittebbé teheti az adventi időszakot.

Nagy köszönet Barbarának, ezért a kreatív ötletért, és megígérhetem, hogy hamarosan olvashattok más munkáiról is! Ha kedvet kaptatok, Ti is részt vehettek az oldal alakításában: küldjetek nekem fényképet az általatok készített alkotásokról pár mondat kíséretében, hogy azokat mások is megcsodálhassák! Elérhettek a “kapcsolat” menüponton keresztül, vagy küldhettek e-mailt a zsorika@zsorika.hu címre, esetleg képet ötlhettek fel és írhattok a Facebook oldalamra!

További téli ötletekkel – köztük adventi, karácsonyi témákkal – itt ismerkedhetsz meg.

Egy hozzászólás a(z) “Olvasói alkotás: adventi koszorú” bejegyzéshez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!