Olvasói alkotás – adventi naptár


Rebeka volt olyan kedves, és elküldte nekem a fiának adventi naptárjáról készült képeit. Engedélyével mellékelem a levelét és a képeit Nektek:
“A blogod fűszeres zsákjai ihlették az idei adventi kalendáriumunkat, amit két éves fiamnak készítettem. Kezdő vagyok a varrógéppel – 1 hónapja kaptam – így valami könnyen kivitelezhető, mégis látványos, ugyanakkor letisztult naptárhoz kerestem ötleteket. Így bukkantam a blogra.
Gondoltam, jól esik a köszönet, és látni munkád gyümölcsének gyümölcsét, ezért gondoltam, hogy küldök néhány képet a kalendáriumról.
A zsákokat tehát a Te útmutatásaid alapján készítettem. A zsákok kötözéséhez színes zsinórt használtam (IKEA csomagolóanyag osztályáról), A számokat szivacs-szerű lapokból vágtam ki. A zsákokat egy vastag ezüst szalagra rögzítettem, sima fa csipeszekkel, amiknek a szárára ragasztottam fel a számlapokat.”
Válaszomban is írtam neki, hogy valóban nagyon jó érzés, hogy tetszik, amit csinálok, van haszna számotokra. :) Nagyon köszönöm neki itt is, hogy gondolt erre és megosztotta velem az alkotását. :)




Ha ti is szeretnétek hasonlót készíteni, akkor a fűszeres zsákokról írt cikkemet itt olvashatjátok.
Én is vettem már egyébként ugyanilyen zsinórt, amivel majd én is szeretném kifüggeszteni a csizmákat, amiről itt írtam.
Pár éve általam elkészített adventi naptárat itt is nézegethettek.
Nagyon kellemes, ötletekben gazdag adventi készülődést, ünnepi ráhangolódást kívánok Mindenkinek! :)

Alkottál valamit és szeretnéd megosztani másokkal is örömödet? Írj a “kapcsolat” menüponton keresztül, vagy e-mailt a zsorika@zsorika.hu oldalra. Feltöltheted a Facebook oldalamra, illetve ott is értesíthetsz levélben.

További téli ötletekkel – köztük adventi, karácsonyi témákkal – itt ismerkedhetsz meg.

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!