Autók banános-dinnyés dobozokból


Nehézség: Idő:

Pár hete őrizgetem ezeket a dobozokat. Mivel jó idő volt, nem ezt csináltam meg, hanem vizes játékokat játszottunk inkább, amiket hamarosan megmutatok, csak még idő hiányában nem tettem. Azonban most, hogy az idő elromlott, előtérbe kerültek ezek a dobozok. Számomra még nem dőlt el, hogy milyen jármú lesz belőlük, de a gyerekek beleálmodták az autókat. (Megfordult még a fejemben a vonat és a hajó is, lehet, hogy legközelebbi szerzeményeink azzá alakulnak.) Tegnap délután ezzel foglalatoskodtunk. Kartondobozból vágtam ki a kerekeket és folyékony papírragasztóval ragasztottam fel, sajnos, mivel a Jancsiszeget nem találtam meg. A kerekeket a gyerekek színezték zsírkrétával, mint látható.


Ahogy szétesett a kartondoboz, amiből a kerekeket vágtam, kihullott belőle két fél kockaszerűség, ami össze volt ragasztva. Majdnem 4 évesem közölte, hogy ez lesz a kipufogója.

Majd pedig azt kérte, hogy vágjak hozzá kormányt és lámpát is. A folyékony papírragasztó elfogyott, így vékonyabb színes papírból lettek a lámpák, így stiftessel is odaragadt. Festeni szándékosan nem akartam, mert nekünk ez kinti játék, féltem, hogy a festék leázik esetleg és összefog mindent.

Szerintem így is jól mutat a ház mellett, teljesen Kisvakond-feeling-em lett. ;)

Ebben a szeles időben kinti és benti játéknak is nagyszerű. ;)

Ha tetszik, csatlakozz a Facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!