Esküvőre


Nehézség: Idő:

Az egyik titkos projektemet mutatom most meg nektek. Polgári esküvőre készült ez a csokor és a hozzá illő nyaklánc-kitűző-fülbevaló szett. Stílusosan a fehér árnyalatok dominálnak rajtuk. Érdekelne a véleményetek, kinek, hogy tetszik?

A csokor az első próbálkozásom, de egész jól sikerült. Az alapja egy hungarocellgömb és egy alufólia henger. Ez van bevonva fehér és tört fehér anyaggal, szalaggal, a végén pedig rákerültek a virágok, amik a közepükön a ruhához illő gombokkal lettek díszítve. Rögzítéshez én ragasztópisztolyt, gombostűt használtam. (A virágokat és a tört fehér anyagot például nagy fejű, gyöngyház színű gombostűvel tűztem fel a hungarocellre.)

A fülbevalót, nyakláncot, karkötőt ugyanolyan virágokból varrtam, mint a csokron lévőket. Ezeknek a virágoknak az elkészítését korábban már bemutattam. Ha nincs sok pénzed, de szeretnél stílusos lenni az esküvődön, nyugodtan próbálkozhatsz az elkészítésével. :)

A másik titkos projektem bemutatását jövő héten kezdem el, de előtte még van egy cikk, amit fel kell tennem, mert többen kértétek hozzá a “receptet”. :)

További esküvői ötleteimet itt találod!

Ékszerek készítéséről cikkeket itt találsz.

Ha tetszik, csatlakozz a facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!