Esküvői meghívó


Nehézség: Idő:

Ebben az évben több esküvőre is hivatalos voltam. Előfordult, hogy az előkészületekből is kivettem a részemet. Ez a szolid esküvői meghívó például Andi és Laci nagy napjára készült. A tervezéskor az volt a pár kérése, hogy ne legyen bonyolult, de maradjon mégis elegáns. Végül egy háromrét hajtott, A5-ös méretű, akvarell papírra nyomtatott megoldásban egyeztünk ki.

A választott betűtípus a Scriptina nevű font lett, melyet megtaláltok az előző bejegyzésben már ismertetett dafont.com -on a kalligrafikus készletek között.

A kis példányszám miatt a nyomtatás kivitelezhető volt házi körülmények között, a választott méret miatt ráadásul egész gazdaságosan is (2db fér egy A4-es lapra). A meghívóra végül került egy ragasztott masni, ami az egészet összefogja, így máris kerek egész!

Ha tetszik a minta, akkor te is használhatod a saját alkotásaid díszítéséhez. Letöltheted JPG és SVG formátumban. Ez utóbbi vektoros típus, minőségromlás nélkül nagyítható tetszőeleges méretre. Jobb gomb a hivatkozáson, majd mentés másként:

További esküvői ötleteimet itt találod!

Ha tetszik, csatlakozz a facebook oldalamon is, hogy mindig értesülj a legújabb ötletekről!

2 hozzászólás a(z) “Esküvői meghívó” bejegyzéshez

    • Köszönöm :) Ajándéktárgyak, dísztárgyak készítése egyedi tervezéssel (nagyjából a fent látott képek) alapján. Számítógépes grafikai tervezés (ezen belül például: meghívók, névjegykártyák, logók, stb..) Nagyjából így tudnám összefoglalni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!